Colofon

Disclaimer Terang Boelan

De website terangboelan.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Terang Boelan aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Terang Boelan gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met het management van Terang Boelan.

Menu Terang Boelan

Terang Boelan biedt geen garanties voor wat betreft de actualiteit, juistheid en/of volledigheid van de beschikbaar gestelde informatie op het menu. Terang Boelan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele materiƫle of immateriƫle schade als gevolg van het wel of niet gebruiken van de verstrekte informatie. Je kunt geen rechten ontlenen aan dit menu. Alle teksten en afbeeldingen op de kaart zijn auteursrechtelijk beschermd. Opmerkingen of aanvullingen zijn welkom bij het management van Terang Boelan.


Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op terangboelan.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je meld dit dan aan het management van Terang Boelan.

Afhaalcentrum Terang Boelan
Tweede Lindendwarsstraat 3-hs
1015 LH Amsterdam

T: 020 6209974
E: [email protected]

Kvk: 33262202
Btw: 804558528B01